Robert Fico továbbra is folytatja azon igyekezetét, hogy elmeneküljön a politikából és bebiztosítsa magának a büntetlenséget, holott a 15 éves jogi praxisát kétségbevonhatatlanul nem tudta dokumentálni.

 

Az az SNS-es képviselő támogatta, akinek a saját pártvezére nem tudja megmagyarázni a gyanús kisdoktori munkáját.

 

A hármasba pedig ismét csatlakozott Bugár Béla, aki mindent azon igyekezetére tette fel, hogy a lehető leghosszabb ideig sikerüljön túlélnie a politikában.

 

 hirdetes_810x300  

Boldogtalan a volt kormányfő

 

Robert Fico nagyon jól tudja, hogy a Smer ideje fogytán van. Közeledik a vég. Már nincsen sem pozitív motivációjuk, sem kedvük és erejük, mindemellett már nem tartoznak azok közé a 30–40 éves politikusok közé, akik meg akarják váltani a világot.

 

Azt az embert, akinek egyszínű kormánya volt, aki a választók 40%-os támogatását tudta maga mögött, azt az embert kifütyülte az utca, és távoznia kellett a kormányhivatalból. Az egóját szörnyű csapás érte.

 

(…)

 

A Most-Híd segített

 

(…)

 

A parlament alkotmányjogi bizottsága először nem tudta eldönteni, hogy Fico teljesíti-e vagy sem a törvény szabta feltételeket. Az első szavazás döntetlenre sikeredett, mert Peter Kresák (Most-Híd) nem szavazott, hiszen ő maga is indul az alkotmánybírói posztért.

 

Csakhogy ma már Kresák helyett Sárközy Irén ült a bizottságban, és ő Ficonak adta a szavazatát. Ez azt jelenti, hogy a Most-Híd megsegítette Ficot abban az igyekezetében, hogy elmeneküljön a politikából és az igazságszolgáltatás elől.

 

Nemcsak a politikát, de a demokráciát is megfertőzik

 

(…)

 

Az alkotmányjogi bizottságban olyan képviselők, miniszterek és politikusok is helyet foglalnak, akiktől többet vártunk volna, mint ettől a kettőtől (Dankotól és Bugártól – szerk. megj.): elementáris tisztességet és igazságosságot. Ezért is sajnálatos, ha ilyen módon segítenek nekik abban, hogy megfertőzzék a politikát, és még inkább növeljék az emberek bizalmatlanságát a demokratikus rendszerben.

 

Ezek valójában olyan egoisták, akiknek teljesen mindegy, hogy mi marad utánuk.

 

Aktuality.skKomentár Petra Bárdyho: Most podporil Ficov útek z politiky

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!