Nyitókép: hnonline.sk

 

Peter Pellegrini kormányfő és Milan Lučanksý országos rendőrfőkapitány ma találkoztak a gazdákkal Kassán. Pellegrini ezt követően azt nyilatkozta, hogy mindenkivel szemben, aki megsérti a törvényt, úgy fog eljárni a rendőrség, ahogy azt egy demokratikus országban kell.

 

Pellegrini saját elmondása szerint

 

„ha bebizonyosodik, hogy például a Mezőgazdasági Minisztériumban, vagy a régiós szintű szervezetekben nem úgy működnek a dolgok, ahogy kellene, alapvető és erőteljes személyi intézkedéseket kell majd foganatosítanunk”

 

 hirdetes_810x300  

Pellegrini azt mondta, hogy nem fogja tolerálni, hogy ha az állami szervek nem tudják eldönteni a tulajdonlap vagy a bérleti szerződés alapján, hogy ki részesülhet vagy nem részesülhet támogatásban. Szerinte át kell értékelni, hogy a Mezőgazdasági Kifizető Ügynökség (PPA) régiós irodái úgy működnek-e, ahogy kell és a problémákat meg kell oldani.

 

Az elégedetlen gazdák tavaly óta várják, hogy Peter Pellegrini kormányfő találkozzon velük. A gazdák február 18-án Pozsonyba érkeznek traktorjaikkal és egyéb mezőgazdasági gépeikkel a második nagy traktoros tüntetés keretén belül.

 

teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!