Nyitókép: körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

A Körkép.sk több forrásból is úgy értesült, hogy Menyhárt József, az MKP elnöke és államfő-jelöltje ma délután bejelenti, hogy visszalép a megmérettetéstől.

 


 

Frissítve: 15:38

 

 hirdetes_300x300  

Ahogy arról korábban elsőként számoltunk be, már napok óta nagy a riadalom az MKP-elnök kampánystábjában, mivel a felmérések folyamatosan 1,4-1,5 százalékon mérik a magyar jelöltet. Menyhárt az elmúlt napokban többször összehívta a párt elnökségét, és forrásaink szerint ezeken a találkozókon épp a visszalépése volt a téma.

 

Menyhárt József ma délután 15 órakor tartott sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy visszalép a küzdelemtől. Az MKP választóit és a felvidéki magyarságot egyúttal arra biztatja, hogy

 

támogassák Robert Mistríket a március 16-i választáson

 

A sajtótájékoztatón Menyhárt és Bárdos Gyula, az MKP korábbi államfőjelöltje állt a kamerák elé. Menyhárt elmondása szerint bízik abban, hogy döntésével a többi demokratikus jelöltet is arra sarkallja majd, hogy átértékeljék saját döntésüket.

 

Ezek után az is kérdéses, hogy az RTVS tegnap indított elnökválasztásról szóló műsorában még leadják-e a Menyhárttal készített beszélgetést, ugyanis az előzetes program szerint pont ma kellett volna az adásban szerepelnie.

 

Cikkünket frissítjük! 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 19 olvasónak tetszik ez a cikk.