Február 19. (kedd) – Miklós László professzor előadása a klímaváltozásról a Pozsonyi Casinóban

 

A klímaváltozásról az utóbbi időben sok szó esik szakértők és laikusok között egyaránt, hisz következményeit már a mindennapokban is tapasztalhatjuk. Miklós László professzor
e jelenség alapvető összetevőjének, a víznek a szerepét világítja meg keddi előadásában, amelyre 18.00 órától kerül sor a Pozsonyi Casinóban.

 

Február 20. (szerdán) – étel, ital, álom… Mindennapok és ünnepek a nép életéből – kiállításmegnyitó

 

  hirdetes_300x300   

A Szlovák Nemzeti Múzeum – A Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeuma és a Hagyományok és Értékek Polgári Társulás sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt február 20-án, szerdán 16.00 órai kezdettel az étel, ital, álom… – Mindennapok és ünnepek a nép életéből című néprajzi kiállítás megnyitójára a pozsonyi Brämer-kúriába (Žižkova 18.).

 

A kiállítást bemutatja: Danter Izabella, kurátor.

 

 

Február 20. (szerda) – Férfisztriptíz-világbajnokság

 

Hölgyek, figyelem! Február 20-án, szerdán 20.00 órától a pozsonyi Harley Saloonban (Rebarborová 8865/1C) 10 sztriptíztáncos férfi mutatkozik be Franciaországból, Olaszországból, Lengyelországból, Csehországból, Egyiptomból, Brazíliából, Oroszországból, Szlovákiából és Venezuelából.

 

A finálé Zsolnán és Kassán kerül megrendezésre, Nyitrán és Pozsonyban arról a két befutóról dönthet, aki Önnek a legszimpatikusabb!

 

Bővebb infó itt.

 

 

Február 22. (péntek) – Nicki Minaj koncert Pozsonyban

 

Február 22-én, pénteken 19.30 órától ad koncertet a pozsonyi Ondrej Nepela Téli Stadionban a világhírű hip-hop ikonok, Nicki Minaj.

 

 

 

Február 22. (péntek) – A Pozsonyi kerület szeniorjainak bálja (Ples seniorov Bratislavského kraja)

 

Pozsony Megye Önkormányzata és a Kiskárpátoki Művelődési Központ sok szeretettel meghívja Önt a Pozsonyi kerület szeniorjainak báljába, melyre február 22-én, pénteken 18.00 órától kerül sor az Incheba Expo Arénában. Az est vendége: Robo Opatovský. Belépő: 25 euró.

 

 

Február 23. (szombat) – A miniszter félrelép – színházi előadás

 

Február 23-án, szombaton 19.00 órai kezdettel mutatja be a Bánfalvy Stúdió Michael Cooney A miniszter félrelép című bohózatát a pozsonyi Cultus Ružinov kultúrházban.

 

 

Február 23. (szombat) – Neneh Cherry koncert

 

A pozsonyi Majestic music club színpadán ad koncert február 23-án, szombaton 19.00 órától az egykori hip-hop énekesnő és Grammy-díjra jelölt svéd-brit előadó Neneh Cherry.

 

 

 

 

Összeállította: Takács Henrietta

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!