„Minden elismerésem az Aranyosmarótnak. Nem volt könnyű ellenük játszani. Ilyen ellenféllel szemben gyorsnak kell lenni, jól kell cselezni, de mi nem igazán találtuk a ritmust. Ekkor azonban megmutatkozott, hogy milyen egyéni erők rejlenek a csapatunkban.

 

Nem volt jó a tempónk, de Šatka egy individuális megmozdulással megszerezte a vezetést. A szünetben elmondtam, hogy gyorsítani kell a játékunkon. Vidának, Divkovićnak, Hercnek és Bayónak is volt egy-egy jó elfutása, négy-öt gólhelyzetünk is volt. Bayo fejjel állította be a 3:1-es végeredményt, de korábban az ellenfél is betalálhatott volna. Büszke vagyok a fiúkra, és örülök a három pontnak, mert igazán fárasztó hét áll mögöttünk.

 

A szurkolóinknak is kijár a köszönet, nagyszerűek voltak, és ezúttal is megtöltötték a stadiont. Mivel Pačindával kapcsolatban a héten nem nyilatkoztam, most illő lenne mondanom valamit. Úgy gondolom, ha egy játékos magát a klub fölé helyezi, akkor egy edző dolga, hogy azt a labdarúgót leállítsa.

 

 hirdetes_300x300  

Ebben a fantasztikus klubban senki sem lehet nagyobb, mint maga a klub. A jövő héten találkozom a tulajdonossal és a sportigazgatóval, és meglátjuk, mi lesz.”

 

fcdac.skPeter Hyballa mérkőzés utáni nyilatkozata

Nyitókép: fcdac.sk

Háttér:

Sima győzelem a Mol Arénában: DAC – ViON 3:1

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!