A magyar kézilabda-válogatott kedden 31-28-ra kikapott Norvégiától a franciaországi világbajnokság negyeddöntőjében.

 

A válogatott ezúttal nem volt olyan feszes, mint a dánok ellen

 

A találkozó első gólját a norvégok dobták, de Nagy László révén rögtön a fordulásból egyenlíteni tudott a magyar válogatott, így a mérkőzés eleji gyors gólváltás alapján arra számíthattunk, hogy bármi történjék is, a magyar virtusnak köszönhetően tartjuk majd a lépést a skandinávokkal. Nem így történt…

 

 hirdetes_810x300  

Norvégia már az ötödik percben 5-1-re vezetett. A szünetet követően Nagy Lászlóék némiképp rendezték a sorokat, ám az elején kialakult ötgólos különbség állandósult a két válogatott között. Mivel a magyar védekezés nem volt acélos, elöl pedig sorra maradtak ki a helyzetek, a 16. percben már 11-4-re vezettek az Eb-negyedik norvégok.

 

Fotó: EPA/SEBASTIEN NOGIER

 

Magyarország válogatottja ugyan felzárkózott, és a második félidőt 18-14-re megnyerte, de a meccset 31-28-ra elvesztette.

 

A magyar válogatott a torna hetedik helyén végez, amennyiben Katar nem jut tovább Szlovéniával szemben a kedd esti negyeddöntőből.  Nagy László a mérkőzést követően úgy nyilatkozott, hogy a válogatott ezúttal nem volt olyan feszes, mint a dánok ellen, valamint túl nagy helyeket hagytak a norvég játékosoknak.

 

Forrás: m4sport.hu

Nyitókép: MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!