Egy afgán férfi 2018. szeptember 9-én hajnalban Budapesten, egy belvárosi gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt, illetve korábban két alkalommal is szeméremsértést követett el Budapest VII. kerületében – írja a police.hu.

 

A magyar rendőrség a férfi elfogása érdekében nemzeti és az európai elfogatóparancsot adott ki, valamint Budapest rendőrfőkapitánya külön nyomozócsoportot hozott létre. A budapesti nyomozók még aznap felvették a kapcsolatot az osztrák és a német társhatóságokkal és Budapest rendőrfőkapitánya bruttó 1 000 000 forintos nyomravezetői díjat tűzött ki.

 

A férfit az osztrák rendőrök 2018. szeptember 10-én késő este, Ausztriában Linz környékén, egy Frankfurtba tartó vonaton igazoltatták és az ellene kiadott európai elfogatóparancs alapján elfogták. Az afgán férfi jelenleg kiadatási őrizetben van.

 

 hirdetes_810x300  

Budapest rendőrfőkapitánya a korábban kitűzött bruttó 1 000 000 forintos nyomravezetői díjat 2018. szeptember 11-én visszavonta.

 

Az afgán férfi vasárnap a hajnali órákban Budapesten, egy belvárosi gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt. A sértett feljelentésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális kényszerítés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

 

A rendőrök a nyomozás során további két bűncselekmény elkövetésével hozták összefüggésbe Sarhadi Bilal Ahmadot, aki június elsején 22 óra 30 perc körül a VII. kerületi Dohány utcában, valamint június 20-án hajnalban a VII. kerületi Király utca és a Lövölde tér közötti területen szeméremsértő módon viselkedett.

 

police.hu, mandiner.hu

Nyitókép: mandiner.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!