A magyar válogatott március 21-én a nagyszombati arénában kezdi meg a 2020-as Eb selejtező sorozatát, majd három nappal később a Groupama Arénában a horvátokat fogadja. A szlovákiai mérkőzésre február 6-án kezdődik a jegyárusítás, a hazai találkozókra február 8-tól először bérletet lehet vásárolni.

 

A Szlovákia elleni mérkőzésre a szlovák szövetség 2000 jegyet biztosít a magyar szurkolók számára, a jegyek 7800-9900 forintba kerülnek.

 

A mérkőzésre szóló jegyek interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig közel 350 értékesítési ponton, a TEX viszonteladóknál (http://www.eventim.hu/hu/outletek/) szerezhetők be. Egy személy legfeljebb 4 jegyet vásárolhat. A szurkolók névre szóló utalványokat vásárolhatnak, melyeket a mérkőzés napján a nagyszombati stadionnál válthatnak át ­– személyes azonosítást követően – hivatalos meccsjegyre.

 

olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség oldalán.

 hirdetes_810x300  

 

Magyar-horvát

 

A március 24-i találkozó kiemelt mérkőzésnek minősül, ezért a törvény névre szóló jegyértékesítést ír elő az MLSZ számára. A jegyárak nem változtak a korábbi tétmérkőzésekhez képest: elhelyezkedéstől függően 3 500-tól 15 000 forintig válthatók meg.

 

A horvátok elleni mérkőzésre szóló jegyeket elsőként február 15-től 17-ig kizárólag a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg, majd február 18-tól a meccsnapig mindenki számára megnyílik a jegyvásárlási lehetőség.

 

mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!