Nyitókép: MLSZ

 

A Szlovák Labdarúgó-szövetség (SFZ) bejelentette, hogy a 2019. március 21-én Nagyszombatban sorra kerülő Szlovákia–Magyarország Eb-selejtező mérkőzésre február 15-én 12.00 órától kezdik meg a jegyértékesítést.

 

A 1. kategóriás jegyek ára 32 euró, míg a 2. kategóriás jegyeket 22 euróért lehet majd megvásárolni.

 

 hirdetes_300x300  

A jegyvásárlással kapcsolatos részletes információkat a Szlovák Labdarúgó-szövetség hivatalos oldalán a jegyeladás előtt fogják közzétenni.

 

A Körképen szerdán elsőként számoltunk be arról, hogy a reggel 8.00 órakor kezdődő magyarországi jegyértékesítés miként fulladt botrányba. A belépőjegyek 13 perc alatt fogytak el, így kérdésessé vált, hogy egyáltalán hány darab került fel az internetre, és hány olyan szerencsés volt, aki a várólistáról, esetleg sorban állással jutott jegyhez.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján közzétett tájékoztatás szerint a Szlovákia–Magyarország Európa bajnoki selejtező mérkőzésre kibocsátott teljes jegymennyiség elfogyott, a továbbiakban pedig online jegyvásárlásra sincs lehetőség.

 

Más megoldás nem lévén, a kiemelt jelentőségű, szurkolói szempontból igazi presztízscsatát jelentő mérkőzésre sok futballszerető magyar így vélhetően a hazaiak számára fenntartott szektorokba próbál majd bejutni.

 

Szlovák-magyar meccs – Hivatalos: Reménytelenül minden jegy elfogyott

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!