Bernadett
  • HUF: 318.13
  • USD: 1.13
  • 0 °C
  • 13 °C
Friss hírek

Balliberális Orbán-fóbiások mesélnek majd a magyar diktatúráról Pozsonyban

Jobb, ha előre felkészülünk: A magyar kormányról még a keresztvizet is lehúzzák. Legalábbis erre enged következteni a .týždeň.sk című, korábban jobbközép, keresztény-konzervatív hetilap, – melyből a szerkesztőség nagy részének távozása óta mára standard balliberális folyóirat vált – által szervezett beszélgetés.

 

A “Cenzúra nélkül: Igaz történetek a rabságról Magyarországon” címmel sorra kerülő beszélgetés résztvevői egytől egyig az Orbán-kormány kemény, még keményebb és reménytelenül elfogult kritikusai közé tartoznak.

 

Konkrétan:

 

Rastislav Káčer – diplomata, Szlovákia korábbi magyarországi nagykövete

 

Gál Zsolt – Az Új Szó korábbi „véres“ tollú firkásza, aki hosszú ideig a Most-Híd egyik politikusának fizetett munkatársaként szapult mindent, ami Magyarországon a Fidesz-korszakkal kapcsolatos. Jelenleg épp a Világi Oszkárhoz közeli Simon Zsolt féle párt második embere.

 

Peter Morvay – akit a Körképen már a szlovák újságírás egyik szégyenének is tituláltunk, olvasóink szerint teljesen megérdemelten.

 

Zajlik az EP-választások előtt kampány, az Orbán-kormány lépései pedig akarva-akaratlanul is meghatározó következményekkel bírnak úgy Szlovákiára, a V4-ekre, mint egész Európára nézve.  „Helyre“ kell hát tenni az emberek gondolatait, erre tesznek majd kísérletet e hét szerdán a Magyarországgal szembeni elfogultság bajnokai. A másik oldal teljes kizárásával.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Mihályi Molnár László
2019. feb. 11. 13:38

Csupa szakértők vagy csak egy szekér tök????

kata
2019. feb. 11. 21:44

De mi történt, hogy a szerkesztőgárda így döntött? Ahogy én tudom, a tyzden-t kiadó cég egyik fő tulajdonosa Roman Kvasnica, Hedvig volt, és Martina Kusnírová anyjának jelenlegi ügyvédje. Hogy is van ez?

Bayer Zsolt
2019. feb. 12. 16:44

azt ez meg mi? szlovák fidesz? van itt is épp elég seggnyalója szerezettek magatoknak hazait :)

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője. Mindenhez ért. Mindenhez is!

Kövessen minket

Megosztás