Zuzana Čaputová sikeresen növelte esélyeit az államfőválasztáson, így már csak egy százalékkal van lemaradva Róbert Mistrík mögött. Maroš Šefčovič is beindult, januárhoz képest közel két százalékot sikerült erősödnie. Legalábbis ez derül ki az AKO-ügynökség friss felméréséből.

 

A negyedik helyet jelenleg Štefan Harabin foglalja el 12,8 százalékkal, utána pedig komoly szakadék következik – az 5. helyen álló Milan Krajniaknak csak 7,8 százalékot mér az ügynökség.

 

A Most-Híd elnöke, Bugár Béla a januári 10,1 százalékáról 7,4-re csúszott le, ezzel csak fél százalékos előnye van Marian Kotleba előtt. A 8. helyen František Mikloškot mérték 5,5 százalékkal, majd Eduard Chmelár következik 5 százalékkal.

 

 hirdetes_810x300  

Az MKP támogatásával induló Menyhárt József továbbra is a januárban mért 1,5 százalékon van, ezzel egyelőre nem mutat javulást a felvidéki kampánykörúton lévő pártelnök-jelölt.

 

reprofoto

 

A Körkép.sk is megkérdezi olvasóit:

 

A Körkép.sk megkérdezi olvasót, kire adnák voksukat az államfőválasztás második fordulóba jutható DEMOKRATIKUS jelöltek közül?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.