Csakúgy habzsoljuk a kultúrát eheti videós válogatásunkban. Zongorázó zseni, és éneklő önjelölt zseni, Terminátorok és fesztiválhangulat  minden mennyiségben – ezek a videók voltak a kedvenceink a héten.

1. Péter Bence zongorista Michael Jackson-feldolgozása.  A magyar zongorista Guiness-rekordok könyve szerint a világ leggyorsabb zongoristája: egy perc alatt 765 hangot ütött le 2012-ben. Most a Bad című számmal őrjíti meg a közönséget.

2. Kanye West pórul jár a Bohemian Rhapsody-val. Avagy akinek nincs hozzá hangja, az inkább ne erőlködjön. Még ha saját bevallása szerint a Föld legnagyobb élő rocksztárjáról van is szó.

3. Jövő héten kerül a szlovák mozikba az új Terminátor, Magyarországon már a múlt hét óta hódít. Az igazán fanatikusok értékelni fogják  az alábbi videót, mely összefoglalja az összes Terminátort, mely valaha is megjelent az elmúlt 30 év alatt a képernyőn, beleértve a videójátékokat, az eddigi négy Terminátor filmet és a Sarah Connor krónikái sorozatot is.

 hirdetes_810x300  

4.  A  100 Years of Beauty csatornát különösen kedveljük, sorozatukban 1-2 percben foglalják össze a női divatot, trendeket az elmúlt száz évben. Ezen a héten az oroszok kapták a főszerepet.

5. Jövő csütörtökön indul a Pohoda fesztivál, a Körkép pedig a helyszínről követi végig majd az eseményeket. Akik még mindig vacilálnak, hogy menjenek-e vagy sem, azoknak segíthet a döntésben a következő videó. A mi választásunk egyértelműen IGEN!

Lengyel Diana

Ne maradj le semmilyen újdonságról – kövess minket FacebookonTwitteren, és Tumblren is! Ha pedig kíváncsi vagy a szerkesztőségi kulisszatitkokra, látogasd meg Instagram oldalunkat!

Előző heti válogatásaink:

A hét legjobb videói – válogatás (2015/26)

A hét videói – válogatás (2015/25)

Az elmúlt hét legjobb videói – 2015/24

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!