Nagyot bukott a Horrors, és mutatunk patkányokat, amelyek lábtempója Cseh Laciéval vetekszik. A Bic borotvagyár szent háborút hirdetett a hipszterek ellen, és Kristen Stewart arcának is lehet ezer árnyalata. Vagy mégsem. A hét legjobb videói.

Roppant emlékezetes marad a The Horrors idei Szigetes koncertje, bár nem teljesen a zene miatt. Sokkal inkább, hogy Faris Badwan, a zenekar frontembere a buli zárómomentumaként a színpadról a közönség közé szerette volna magát vetni, ám az nem fogta meg, és orbitális pofára esés lett a vége. Egy tízpontos kilépő. (rettenetes a hangminőség, így tanácsoljok hang nélkül elindítani)

#thehorrors #sziget2015 #fesztivallesen

Video uverejnené používateľom wndrrs (@wndrrsbp),

 

Tudjátok, hogy a patkányok képesek felmászni a vécéteken keresztül is a házatokba? Hogy hogyan? Hát így.

 hirdetes_810x300  

Borotválkozz meg és mentsd meg a világot!

Hipszternek lenni súlyosan károsíthatja az ön és környezete egészségét! A Bic pedig szent háborút hirdetett eme betegség felszámolására.

Kristen Stewart is a Steven Segal-féle színészi iskola tanítványa: egy arca van, de azt mindenki ismeri. A Twilight sztárjának egymás mellé pakolták a különböző érzelmeket kifejező momentumait, íme, az eredmény. Egy dolog mindenképp feltűnik: valami lehet az álkapcsával, merthogy a száját egyszer sem sikerült rendesen becsuknia.

Lengyel Diana

Ne maradj le semmilyen újdonságról – kövess minket FacebookonTwitteren, és Tumblren is! Ha pedig kíváncsi vagy a szerkesztőségi kulisszatitkokra, látogasd meg Instagram oldalunkat!

Korábbi válogatásaink

A hét legjobb videói – válogatás (2015/32)

A hét legjobb videói – válogatás (2015/31)

A hét legjobb videói – válogatás (2015/29)

A hét legjobb videói – válogatás (2015/28)

A hét legjobb videói – válogatás (2015/27)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!