Idén július 8-12. között immár kilencedik alkalommal válik a Balaton-parti kisváros, Zamárdi a tech zene szerelmeseinek mekkájává. A MasterCard Balaton Sound minden eddiginél gazdagabb programot állított össze. Az olyan világsztárok mellett, mint Tiësto, Hardwell, a Faithless,
Axwell vs. Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero Zedd vagy Afrojack az r´n´b és hip-hop rajongók is megtalálják az igazán nekik való dallamokat. Végleges a Sound programja.

Csudai Sándor
BS 2014. Kép: Balaton Sound/Csudai Sándor

A nulladik napon a 4 évvel korábbi Balaton-parti fellépése után visszatér a fesztivál kívánságlistájának éllovasa, a holland dj császár, Tiësto. Előtte lép a Nagyszínpadra az ambiciózus,  rátermett holland DJ-producer, Oliver Heldens, aki egy született tehetség, Tiësto pártfogoltja, akinek minden képessége megvan ahhoz, hogy a jövőt meghatározó elektronikus zenészek élcsapatát erősítse.

Mohai Balászs
BS 2014. Kép: Balaton Sound/Mohai Balászs

Európa hivatalosan is legjobb fesztiváljának további négy napja is minden eddiginél erősebb line up-pal szolgál. A megújuló Telekom Aréna négynapos programja olyan sztárokat vonultat fel, mint a Grammy díjas Zedd, Kaskade, Ummet Özcan, Vinai, Quintino, Don Diablo és Firebeatz. Ugyanitt a techno rajongók is megtalálják a maguk kedvenceit Loco Dice, Pan Pot és Chris Liebing személyében.

Csudai Sándor
BS 2014. Kép: Balaton Sound/Csudai Sándor

Az igazi ereszdelahajam a MasterCard nagyszínpadon várható. A lemezlovas világranglista 10 legjobbjából négyen is itt lesznek. Tiësto mellett megmutatja tehetségét a listavezető Hardwell, a második helyezett Dimitri Vegas & Like Mike páros, valmint Nicky Romero is.  Ugyanitt lép fel a visszatérő Faithless jubileumi turnéjával, továbbá a Swedish House Mafia, Axwell vs Ingrosso felállásban. A dance műfaj képviselői idén sem maradnak el, színpadra lép Afrojack, Showtek és a DVBBS, Laidback Luke és R3hab.

Szemerey Bence
BS 2014. Kép: Balaton Sound/Szemerey Bence

A húszezezres tömeg befogadására alkalmas nagyszínpadi küzdőtéren csapatja a partyt napjaink egyik legsikeresebb r´n´b és pop előadója, Jason Durelo, valamint a többszörös Grammy és BET Awards díjas amerikai rapper-szynész, Ludacris is.

Balaton Sound 2014 nosztalgia videó

 hirdetes_810x300  

https://youtu.be/ESugJfUHc08

A Sound NEM CSAK a zenéről szól!

A Nagyon Balaton Gasztroudvar az ínyencek igényeit hivatott kielégíteni. Ahol a balatoni borvidék legjobb pincészeteinek borait és pezsgőit, továbbá a régió éttermeinek különlegességeit lehet megkóstolni. De megtalálhatóak lesznek a hazai designerek, művészek Balaton témájú szuvenírjei is.

Mohai Balázs
BS 2014. Kép: Balaton Sound/Mohai Balázs

És végül egy praktikus info. Ha van érintésmentes MasterCard vagy Maestro kártyád, akkor fizetéskor ezt is használhatod, és nem kell sorba állnod fesztiválkártyáért, ill. annak feltöltéséért.

Tóth Lívia 

Balaton Soundos és  egyéb fesztiválos beszámolóinkat és  beharangozóinkat itt olvashatod.

Nyitókép: bulistar.hu

Ne maradj le semmilyen újdonságról – kövess minket FacebookonTwitteren, és Tumblren is! Ha pedig kíváncsi vagy a szerkesztőségi kulisszatitkokra, látogasd meg Instagram oldalunkat!

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!