Bernadett
  • HUF: 318.13
  • USD: 1.13
  • 0 °C
  • 13 °C
Postoj.sk

Ivan Štefanec (KDH): Támogattam a Sargentini-jelentést

Az Orbán Viktor által Magyarországon bevezetett rezsim távolodik azoktól az értékektől, amelyre az Európai Unió épül. Magyarországon elnyomják a sajtót, az értelmiség hangját, a nem kormányzati szervezeteket és az ellenzék hangját. Magyarországon használják fel leggyakrabban kétesen az uniós forrásokat. A kormánypárt olyan államot alakít ki, amely irányítja a gazdaság nagy részét. (…) Az Európai Néppárt kemény vita zajlik a Viktor Orbánnal és a Fidesszel fenntartott viszony további sorsáról. Az én álláspontom, hogy tárgyalni kell Orbánnal és meg kell győzni, hogy korrigálja politikáját. A szankciókat csak a legvégső esetben alkalmaznám.

 

Postoj.sk, Treba trestať Maďarsko? Anketa europoslancov

Nyitókép: Pluska.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Csemez László
2018. Sze. 12. 19:47

Kedves Štefanec úr ! Szent ember. Úgy meg tanulta Brüsszel által összezagyvált Orbán bűneit,mint amikor a kis gyerek első áldozásra gyónik a katolikus hitben. Látom nagyon irigyli Orbán Viktor politikusi képességeit,Ön is beállt az európai buta elit mellé.Azt hittem van stílusa,de csak a fránya közép.Öné a végállomás.

Csémy Ernő
2018. Sze. 13. 17:30

Minden szentnek maga felé hajlik a keze . A KDH (po szlovenszky ) már a Carnogursky éra alatt is gyanús volt. A 2019-es választások sok mindenben eldönthetik a helyezkedni tudó politikusok sorsát.Közéjük tartozik Stefanec úr ia.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket

Megosztás