Nyitókép: Körkép.sk/kzs

 

Szombaton a Slovan egy kezezés miatt megítélt büntetővel győzte le a DAC-ot a Mol Arénában. Mivel a Slovan térfelén is történt hasonló incidens, amit figyelmen kívül hagyott a játékvezető, a szurkolók és a játékosok is kifakadtak a mérkőzés után.

 

A legnagyobb port Kalmár Zsolt kijelentése kavarhatja, aki a következőképp fogalmazott a szlovák ProFutbal.sk portálnak:

 

 

 hirdetes_400x285  

“Mind a két tizenhatosnál hasonló incidenseket láthattunk. Blackman kezezése után a mi tizenhatosunkon belül a Slovan büntetőt rúgott, a Slovan kezezése után az ő tizenhatosukban folytatódott a játék. Ugyanannak a szituációnak ugyanolyan végeredményt kellett volna szülnie, nekünk is büntetőt kellett volna rúgnunk. De tudjuk, hogy a bíró szlovák volt…”

 

A szlovák Šport.sk információi szerint a Szlovák Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága foglalkozni fog Kalmár mérkőzés utáni kijelentésével. Ugyancsak a Šport.sk úgy fogalmaz vonatkozó cikkében, hogy „Kalmár Zsolt a vitatott eset miatt nem habozott használni a ‘nemzetiségi’ kártyát.”

 

A szlovák sportoldal és napilap értesülései szerint a szövetség Játékvezetői Bizottsága is előveszi majd Blackman és Moha kezezését, valamint Jedlička és Ljubičič ütközését is, ami szintén büntetőgyanús volt.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 10 olvasónak tetszik ez a cikk.