Az Amerikai Népszava nevezetű neoliberális szennylap egy februári cikkében részben azon siránkozik, hogy a magyar kormány a 7 pontos családvédelmi akcióprogrammal ismét a határon túli magyarok – szerintük csak bérszavazók – kegyeiben akar járni.

 

Minden mindennel összefügg a Nemzeti Együttműködés Rendszerében. A magyar adófizetők zsebére állampolgárt csináltak olyan emberekből, akik életükben nem jártak Magyarországon, mert Orbán akkor éppen nem születendő gyerekeket, hanem szavazatokat vásárolt (akkor éppen a hazafias érzelmeket és a hazaszeretetet árus1totta ki és váltotta készpénzre). Azoknak a pénzéből, akiket utána leszavaztak ezek az álmagyar vendégszavazók.(…) Orbán minden határon túli magyar 40 év alatti nőt megkínál 10 millió forinttal az adófizetők pénzéből (ez egyébként tiltott pénzintézeti tevékenységnek is minősülhet), továbbá ajándékozhat a nagycsáladosaiknak egy 2.5 milliós autót, felvehetnek CSOK-ot, a jelzáloghiteleikből elengednek nekik 5 millió forintot, ha csinálnak legalább 3 gyereket. Akiket aztán elvisznek haza Romániába vagy Ukrajnába.”

 

– írja a szerző. 

 

 hirdetes_810x300  

Már a cikk címe is sokatmondó, s egyben gyűlöletkeltő: Jönnek az erdélyiek és az ukránok Orbán pénzéért szülni. Ismét a régi nóta, minden határon túli magyar pénzéhes, s csak addig magyar, amíg haszna van belőle. Az Amerikai Népszava szerkesztőit elnézve lehet benne valami, hiszen saját életükből, életpályájukból indulhatnak ki, a jobb élet reményében, a pénzért hagyták el hazájukat (Ha egyáltalán Magyarországot hazájuknak tekintik).

 

Tudvalevő, hogy a szerkesztőség egy része gazdasági bevándorló (kivándorló), élükön a főszerkesztővel, aki a tengerentúlról osztja az észt szüntelenül. Javaslom, ha valami nem tetszik, meg kell mutatni, hogyan kell jobban csinálni. Jöjjetek haza, változtassatok itthon! Ne ott legyen nagy a szátok!

 

Ez az a sajtóorgánum, ahová Kertész Ákos „menekült” a magyarországi „diktatúra” elől, miután kinyilatkoztatta, hogy „a magyar genetikusan alattvaló.” Úgy látszik, a folyamatosan mindenkit nácizó és fasisztázó Bartus főszerkesztő gyomra ezt azért be tudta venni. Egy kis általánosítás nem árt, ha a magyarokat lehet lejáratni vele. Tehát: a magyarokat, mint népet, egész nyugodtan lehet genetikailag alattvalónak nevezni. Bűzlik a nácizmustól az egész, de ez rendben van. Szerintük. Ez színtiszta magyarellenesség.

 

A cikk szerzője egy sort siránkozik a gender szakok bezárásán, a bevándorlás elutasításán, majd miután Orbán Viktort elmebetegnek nevezi, megállapítja, hogy

 

ezek (a magyarországi adófizetők – K. Cs.) most még arra is kereshetnek, hogy Orbán kurvákat csinál a magyar nőkből, hogy valaki ahányszor szerelmeskedik, prostinak érezze magát, akinek az aktusért Orbán fizet. Ő pénzeli a határon túli szerelmeskedést.

 

Tehát a magyar anyák – az ő olvasatukban – csak simán prostituáltak, mert az állam támogatja őket, a családtámogatás meg színtiszta nácizmus. Az a sanda gyanúm, hogy az elmebetegeket nem a magyar kormány környékén kell keresni, hanem az Amerikai Népszava szerkesztőségében. Mindenesetre jó helyen vannak ott, ahol vannak, jó messze Magyarországtól!

 

Kapusník Csaba

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 27 olvasónak tetszik ez a cikk.