(…)

 

Miért nem fogékony a korrupció megfékezésére egyetlen politikus sem?

 

Ez természetes. Számukra a legkézenfekvőbb eszköz az emberek ellenőrzésére, hogy egyetlen telefonhívással elhallgattassanak valakit, ha tudnak valamit a múltjából, korrupciós ügyéről. Így elérik, hogy az illető ne ugráljon és tegye, amiben megegyeztek.

 

  hirdetes_300x300   

Ezért fontos átvilágítani az embereket, hogy tudjuk,  mi van a rovásukon, milyen a múltjuk. Azonnal reagálni kell a legkisebb esetekre is.

 

Azok az emberek, akik vesztegetnek, vagy akiket megvesztegetnek, traumával kell, hogy rendelkezzenek. Nem hiszem, hogy ezt szemrebbenés nélkül csinálják. Milyen traumákkal találkozik a rendelőjében?

 

(Mosolyog.) Leggyakrabban apróságok miatt jönnek hozzám.

 

Tényleg előfordul, és megmosolyogtató dolog, hogy eljön hozzám egy 80 éves idős hölgy vagy egy 60 éves öregúr, hogy ezt és ezt kérték, hogy fizessem meg, de nem tettem.

 

40 év alatt egyetlen olyan páciensem sem volt, aki „nagyhal” lett volna.

 

Gondolja, hogy ők nem szenvednek?

 

Ezek az emberek nyilván feszültek, de nagy a motiváció is, ami hajtja őket előre.

 

Az alfahím kifejezés nem csak a szexualitásban használatos, hanem általánosságban is. Az ilyen embernek  lételeme a feszültség, amit pozitívumként él meg és előre viszi.

 

Így változik a mai társadalmunk. Egyre jellemzőbb ez a hölgyekre is, és nem csak a politikában. A módszert az üzleti életben aktív nők is elsajátították. Az érzés, amit ilyenkor győzelemként átélnek, az orgazmus érzéséhez hasonlít.

 

(…)

 

Aktuality.sk – Psychiater Péter Hunčík: Priznať si korupciu je veľmi ťažké. Väčšina žije v sebaklame

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!