Levente, Irén
  • HUF: 402.74
  • USD: 1.06
  • 22 °C
  • 36 °C

Hirdetés (X)

aktuality.sk

Peter Bárdy: A parlamentünk nyomorúsága és csömöre

A képviselőknek a szlovák parlamenti politikában sikerült új mélységi rekordot dönteniük.

 

A csütörtöki parlamenti ülés, már amennyiben ülésnek lehet nevezni, teljes mértékben felfedte azt, hogy milyen állapotban is van a hazai politikai paletta. Bebizonyosodott, hogy a képviselők képesek arra, hogy kínos helyzeteket idézzenek elő a saját választóik szeme láttára.

 

Lucia Nicholson (Sas) átvette az ülés vezetését, Andrej Hrnčiar (Sieť) segédkezett, egészen addig míg Andrej Danko (SNS) fel nem hívta.

(…)

Én értem, hogy az ellenzék szeretné elérni, hogy a parlament valóban ülésezzen és megkezdődhessen a Robert Fico kormányfő, valamint Robert Kaliňák belügyminiszter leváltásáról szóló tárgyalás, ezért bevetnek minden lehetséges módot arra, hogy ezt elérjék. És értem a koalíciót is, akik ez ellen megpróbálnak védekezni.

 

De mindezt ilyen módon kell csinálni?

 

A választóik többségének szemében (azokéban is, akik választani sem járnak) már így is szócséplő, potyaleső imázzsal rendelkeznek, akiknek a polgárokra csak és kizárólag azért van szükségük, hogy újra megválasszák őket.

 

És az ilyen Marian Kotleba-félék mindezen jót szórakoznak, Az ilyen politikai „öngyilkos” akciók ugyanis kedveznek számukra. Nekik nem kell semmit se csinálniuk – elég, ha csupán csendben maradnak.

 

Aktuality.skPeter Bárdy: Hnus a bieda nášho parlamentu

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket