Nyitókép: SME/Jozef Jakubčo

 

(Egy kicsikét) feloldani a hangulatot és (egy kicsikét) csökkenteni a személyére nehezedő nyomást. „Kicsikét“ miniszter asszony szerint ez az oka annak, amiért elbúcsúzott az ő Gašparjától, pontosabban a tanácsadó Gašpartól. A földgolyó maradék része azonban teljesen másképp látja a helyzetet.

 

Kidobod az ajtón, visszamászik az ablakon

 

 hirdetes_300x300  

A végén még az egész úgy fog tűnni, mint egy szolgáltatás a távozó volt országos rendőrfőkapitánynak.

 

Mégpedig abban az értelemben, hogy: „Igen, a liberális média (ezt a kifejezést Gašpar is többször használta) tönkretesz téged. Pihenj, töltődj fel új energiával, mire minden elcsitul, addigra kitalálunk neked valamit. Ha meg nem, akkor szolgálati nyugdíjban maradsz, de az ünnepségeken és a sítúrákon számolunk veled“.

 

Nos, így néz ki a rendőrség derék munkására kifejtett nyomás tompítása, illetve az újév utáni hangulat felszabadítása.

 

(…)

 

Ennek a logikának kell magukat alárendelniük azoknak az embereknek, akik olyan pozícióban voltak, mint ő. Akinek az ajtón kellett távoznia, annak nem szabad az ablakon visszamásznia. Máskülönben azt az ablakot be kell rácsozni.

 

Az „egy kis“ tisztogatás nem elég

 

(…)

 

Egy dolog azonban érthetetlen. Mégpedig az, hogy ez a logika sokkal jobban tetszik a nyilvánosságnak, mint azoknak, akiket ez az egész érint.

 

(…)

 

A belügyminiszter asszony a Gašparhoz való hozzáállásával megmutatta azt, hogy a radikális lépések véghezvitelére nem ő a megfelelő személy. Ebben a harcban az „egy kicsikét“ filozófiával nem lehet győzedelmeskedni.

 

Aktuality.skKomentár Ľubomíra Jaška: Gašpar out, pokračujeme v uvoľnenej atmosfére

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!