Nyitókép: Aktuality.sk

 

A Ján Kuciak gyilkosságának megrendelésével vádolt Alena Zsuzsová menti a bőrét, ezért „újabb és újabb megrendelőkre“ mutogat.

 

Az egykori ógyallai polgármester, Basternák László kivégzése mögött álló „fekete özvegy“ már nemcsak Danie Lipšicet vádolta meg, de a Penta társtulajdonosát, Jaroslav Haščákot is.

 

 hirdetes_300x300  

Sokkal egyszerűbb lenne, ha elkezdenénk a Petán és Haščákon lovagolni. Szlovákiában talán a Penta vállalatnak van a legmérgezőbb neve, a vezére pedig sem a médiában, sem a nyilvánosság előtt nem örvend extrém népszerűségnek. De abban az esetben, ha elismernénk Zsuzsová állítólagos vádaskodásait Haščákkal szemben, akkor annak a bizarr játéknak, vagyis inkább show-nak a részeseivé válnánk, amit Zsuzsová a nyitrai börtön rácsai mögött játszik.

 

Zsuzsová taktikájának a célja minden bizonnyal az, hogy magát és Kočnert védje. És talán még olyasvalakit, akihez közel állnak, akinek a nevét már néhányszor megemlítették, de csak mellékesen. (…)

 

Zsuzsová tudja, hogy bajban van, sőt azt is, hogy Kočner barátai az ügyészségen, a rendőrségben, a bíróságokon és a politikában aligha fognak segíteni. Így hát védekezik. Nagy tere már nincs a taktikára. A védelmét ugyanis mindig valaki más biztosította. Neki csak az volt a dolga, hogy befolyásos férfiakkal írogasson. A többi nem az ő gondja volt.

 

(…)

 

Zsuzsová játékát játszani, a show részesésé válni olyan lépés, amit minden résztvevő megbánhat. Ő nagyon is jól tudja, hogy mit miért csinált – miért írogatott Lipšicnek, Glváčnak és a többieknek. Zsuzsovának az élete forog kockán, ezért mindent meg fog tenni azért, hogy megvédje önmagát, Kočnert és még azt a valakit, aki nyakig ül ebben az egészben, de a nevét még hivatalosan nem hozták nyilvánosságra.

 

Ha megnézik, hogy Ján Kuciak kivel foglalkozott a legprecízebben és a legmélyrehatóbban, akkor maguktól is rá fognak jönni.

 

Aktuality.skKomentár Petra Bárdyho: Zsuzsová má za mrežami vlastnú šou, obvinila Haščáka aj Lipšica

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!