Elképzelhetetlen, hogy bármilyen kijelentés, ami önmagában sem megbízható, témát szolgáltasson a médiának. Ezt Robert Fico mondta el a TASR-nek adott interjúban, és visszautasította az SaS állítását, miszerint, az EU-s soros elnökség után távozik a miniszterelnöki poszról.

 

Az ilyen információkat Fico hülyeségnek nevezte, amit nagyon könnyű kitalálni.

 

Én is beszélhetnék arról, hogy egy titkos SaS-en belüli forrásra hivatkozva, túl sok a koksz a párban. Ezután a média Sulík úr után fog futni, hogy tényleg sok a koksz ?

 

– teszi fel a kérdést a miniszterelnök.

 

 hirdetes_400x285  

Arra kérte az ellenzéki képviselőket, hogy vegyék komolyabban, amit mondanak.

 

Micsoda hülyeség olyan, meg nem nevezett forrásokra hivatkozni, melyek természetesen nem is léteznek?

 

– kérdezi újra Fico.

 

Ezután megerősítette, hogy a távozásával kapcsolatos híresztelések légből kapottak.

 

A miniszterelnök az interjúban figyelmeztetett, ha Ő távozna, az a jelenlegi kabinet végét jelentené, és új kormány következne, új prioritásokkal, melyeket a parlamentnek kellene jóváhagynia.

 

– említette meg a miniszterelnök és rámutatott, hogy egy ilyen lépés értelmetlenségét csak növeli, hogy az ország sikeres, és, hogy ezt külföldön is látják.

 

Semmilyen racionális oka nincs annak, hogy 2016.12.31.-én, amikor véget ér a szlovák elnökség, azt mondjam, hogy nem érdekel, elmegyek, és szétverem az egész kormányt

 

– tette egyértelművé Fico.

Végül a kormányfő biztosított mindenkit, hogy a szívműtét után jól érzi magát, és napról napra több munkát bír. Június elsejétől teljes erőbedobással szeretne dolgozni, ekkor tartják ugyanis Brüsszelben az Európai Komisszió és a szlovák kormány közti találkozót, melyen a szlovák, soros elnökség lesz a téma.

 

A miniszterelnökkel készült teljes interjút holnap közli a TASR.

 

forrás: teraz.sk

nyitókép: TASR

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!