Új weboldalt indított a Verejne.Digital azzal a céllal, hogy az a közvélemény jobban rálásson a politikusok vagyoni helyzetére. A Profil.verejne.digital oldalon egykori és jelenlegi parlamenti képviselők rangsora látható a tulajdonukban lévő ingatlanok száma szerint. Egy szlovákiai magyar politikus van az élen.

 

Simon Zsolt parlamenti képviselő, egykori most-hidas pártalelnök és mezőgazdasági miniszter áll a lista élén a maga 17 épületével, 296 termőterületével illetve kertjével, valamint 124 egyéb kategóriájú parcellával. Ezzel abszolút győztes.

 

Az első tízben ott van Érsek Árpád is 8 épülettel.

 

 hirdetes_810x300  

Simon: Telkeket vásárolni mindig jó befektetés

 

Simon Zsolt ingatlanjainak száma akkor ugrott meg látványosan, mikor a Most-Híd mezőgazdasági minisztereként tevékenykedett  a Radičová-kormányban.

 

„Azért ugrott meg, mert megváltozott a vagyonbevallás formája. Attól kezdve a parcellák számát kellett feltüntetni, nem a tulajdonlapokét. Egy tulajdonlapon ugyanis több parcella is szerepelhet”

 

magyarázta Simon, hozzátéve, hogy ő ott vásárol ingatlant, ahol él. Mivel mezőgazdász, az ingatlanvásárlást mindig is jó befektetésnek tekinti:

 

„A telekvásárlást mindig jó üzletnek tartom hosszú távon is, még ha tudom is, hogy Balogpádáron, ahonnan származom, sosem lesz ipari park”

 

Az oldalon az adott ingatlan részletes adatai is megtekinthetők, sőt, az oldal átirányít minket a megfelelő tulajdonlapra, amennyiben további információkra vagyunk kíváncsiak.

 

Sme.sk, Körkép.sk

Nyitókép: zive.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!