Irén, Írisz
  • HUF: 316.46
  • USD: 1.13
  • 7 °C
  • 14 °C
Belföld

Cristiano Ronaldo búcsúlevele

Az elmúlt évek a Real Madridnál és ebben a városban valószínűleg életem legboldogabb esztendői voltak.

 

A klub, a szurkolók és Madrid városa kapcsán az egyetlen érzés, ami eltölt, az a hatalmas hála. Mindössze köszönetet szeretnék mondani a szeretetért, a ragaszkodásért, amivel kitüntettek.

 

Mégis, úgy érzem, eljött az ideje annak, hogy egy új fejezetet kezdjek az életemben, épp ezért arra kértem a klubot, engedjenek el. Sajnálom, de arra kérek mindenkit, különösen a drukkereinket, hogy fogadják megértéssel a döntésemet.

 

Kilenc csodálatos év van mögöttem. Kilenc egyedülálló év. Érzelmekben gazdag időszak volt ez számomra, telis tele megbecsüléssel, ugyanakkor kemény is volt ez a néhány év, hiszen a Real Madridnál nagyon magasak az elvárások. Azonban tudom, sosem fogom majd elfelejteni, hogy itt egészen egyedülálló módon élvezhettem a futball szépségeit.

 

A pályán és az öltözőben is mesés társakra leltem, éreztem egy hihetetlen közösség szeretetét és együtt sorozatban háromszor hódítottuk el a BL-trófeát, öt év alatt pedig négyszer emelhettük a magasba. S ráadásul emellett egyénileg is a csúcsra jutottam, négy alkalommal kaptam meg az Aranylabdát, háromszor pedig az Aranycipőt. Mindezt ezzel az óriási, rendkívüli csapattal értem el.

 

A Real Madrid meghódította a szívemet, s a családtagjaimét is, épp ezért nem szeretnék mást, mint köszönetet mondani a klubnak, az elnöknek, a vezetőségnek, a csapattársaimnak, valamennyi edzőmnek, az orvosi stábnak, az intézmény valamennyi dolgozójának, akiknek köszönhetően a klub működhet, s akik minden részletre fáradhatatlanul odafigyelnek.

 

Még egyszer határtalan köszönet illeti a szurkolóinkat, s a spanyol futballt is. E kilenc szenvedélyekkel teli év alatt hatalmas futballistákkal nézhettem szembe. Minden tiszteletem és elismerésem az övék.

 

Sokat gondolkodtam, s tudom, hogy eljött az ideje egy újabb szakasznak. Elmegyek, de ez a mez, ez a címer és a Santiago Bernabéu mindig is olyasmi lesz, amit a magaménak érzek, legyek bárhol is.

 

Köszönet mindenkinek, s természetesen mi mást mondhatnék, mint első alkalommal, mikor a stadionunkban találkoztunk kilenc évvel ezelőtt:

 

¡Hala Madrid!

 

Forrás: penamadridista.hu

Nyitókép: realmadrid.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Csemez László
2018. Júl. 11. 16:50

Sok szerencsét az új klubban,mivel a Juventus is a miénk - szeretettel várunk és drukkolunk a góljaidért. Az,hogy fevitted magad a legmagasabb csúcsra az mindent elárult. Le kellett küzdened a futbal liberálisait,akiknél csak a Barcelóna és a Messi volt a mindenható.Pl. a 2014-es világbajnokságon Messi az élete legrosszabb formájában is a legjobb játékos lett / Blatter szerint/. Tudjuk Te vagy a legjobb - emeld fel a Juvét,megérdemlik!

bözsinéni
2018. Júl. 11. 23:25

Biztos olvassa a jókívánságaidat Lacika:D

Csemez László
2018. Júl. 12. 19:28

Kedves Sumákoló Bözsi néni ! Legyen olyan kedves kiírni a tisztességes nevét,hogy nagyobb tiszteletet tudjunk tanúsítani Önnek. Tisztelettel !

Szóljon hozzá!

Király Zsolt

Király Zsolt, 40 éves közgazdász, a Körkép.sk alapító főszerkesztője. A 2015-ös Újságírói Díj nyertese oknyomozó kategóriában. Korábban a .týždeň-ben és a Heti Válaszban is publikált.

Kövessen minket

Megosztás