A kedden, feltételesen szabadlábra helyezett Eva Varholíková Rezešová Szlovákiában vezethet autót – írja a Magyar Idők, magyar napilap. A vezetéstől való eltiltása csak Magyarországon érvényes.

 

Rezešovát kedden engedték szabadon, miután a rá kiszabott 9 évnyi börtönbüntetésből hatot leült. Az általa okozott közúti balesetért, melyben négyen meghaltak, a börtönbüntetésen kívül nyolc évnyi gépjárművezetési eltiltást is kapott a magyar bíróságon.

 

A Budapesti Főügyészség szóvivője, Gyugyi Csilla arról számolt be a Magyar Időknek, hogy ez a tiltás csak Magyarország területére érvényes, mivel a belföldi bírósági határozat nem terjed ki az ország határain kívülre.

 

 hirdetes_810x300  

Hat év után szabadon engedték a halálos közlekedési balesetet okozó Eva Rezešovát

 

Alexander Rezeš szlovák acélmágnás lánya 2012-ben okozott balesetet a magyar M3-as autópályán, miközben részegen vezetett. Felelőtlensége miatt négyen haltak meg borzalmas körülmények között.

 

Rezešová, büntetése kétharmadának letöltése előtt kérvényezte feltételes szabadlábra helyezését a budapesti bíróságtól, melyet tekintettel jó magaviseletére, jóvá is hagytak.

 

dennikn.sk

Nyitókép: pestisracok.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!