Nyitókép: Körkép.sk

 

Frissítve: 09.34 Bár Menyhárt József (MKP) még nem cserélte le óriásplakátjait, Bugár Bélának január 27-én már kikerültek a második körös óriásplakátjai is. Ezen már az arcképe is megjelenik, a „mi elnökünk” felirattal.

 

Mi a helyzet a bukmékereknél

 

Időközben a bukmékerek is megtették ajánlatukat, a választópolgárok több fogadóirodában is fogadhatnak a jelöltekre. Január 24-i állapotok szerint ennyit fizet egy-egy jelölt esetleges első körös győzelme.

 hirdetes_300x300  

 

Az államfőjelöltekre is lehet fogadni. Kép: DenníkN

 

Bugár Bélának és Menyhárt Józsefnek ugyan szinte semmi esélye sincs a végső győzelemre, kettejük párharca mégis sokat elárul népszerűségükről a magyar választók körében. A január 27-én közzétett Focus felmérés időközben  az esélyeket is átírta, Menyhárt József 1,5 százaléka (a párt támogatottsága a Focusnál 3,4 százalék) ugyanis tovább rontotta az esélyeit.

 

A NIKE jelenleg 100 (Bugárra 12), a Tipsport 400-szoros (Bugárra 18) pénzt fizet az MKP elnökének végső győzelmére, a Fortuna pedig már nem is méri az esélyeit (Bugárra az ods jelenleg 15.) A Tipsport elemzője azt is elárulta, hogy náluk eddig mintegy 600 fogadást jegyeznek.

 

Transzparens számla

 

Érdekes képet kapunk, ha megnézzük a két jelölt transzparens számláját. Ezen Menyhárt Józsefnek nulla euró összeg szerepel nulla mozgással, Bugár számláján pedig 93 791 euró, melyen nyomon követhetők a befizetések és a kiadások is.

 

Az államfőválasztással kapcsolatos aktuális hír az is, hogy Menyhárt József ma délután adja le aláírásait, így azok ellenőrzése után hivatalosan is felsorakozik a jelöltek közé. Emlékezdetőül, Bugár 34 656 aláírást gyűjtött össze.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!