Nyitókép: YouTube

 

Anton Hrnko, az SNS alelnöke a közösségi oldalán lendült támadásba az államfőválasztás egyik legnagyobb esélyese, Zuzana Čaputová ellen.

 

A Facebook-bejegyzését az alábbi címmel látta el: „Az Esettel az élen a rosszat vígan legyőzzük“.

 

 hirdetes_300x300  

S ESETOM NA ČELE ZLO NIČÍME VESELE Presne tento slogan z 50. rokov minulého storočia mi napadol, keď som sa zapozeral…

Gepostet von Anton Hrnko am Freitag, 1. März 2019

 

Hrnko is az „ismeretlen lánnyal” hozakodott elő

 

Hrnko szerint Čaputovát egy multinacionális vállalat választotta ki, és az ismeretlen lányból három hét alatt egy olyan terméket csináltak, akit a választásokon már csak igazolni szeretnének. Az „ismeretlen lánykával” kapcsolatos kritikáját tegnap már az SNS elnöke, Andrej Danko is megfogalmazta.

 

Danko: A közvélemény-kutató ügynökségek egy ismeretlen lányból csinálnak államfőt

 

​ Az SNS alelnöke szerint az egyetlen rossz, amivel szemben Čaputová készen áll a harcra, az az eltérő politikai vélemény.

 

„Ennek érdekében képes démonizálni a jelenlegi kormánykoalíció pártjait, és magának a rossznak kikiáltani őket. Nos, kérem szépen, ez az egész egy olyan politikai rendszerbe tartozik, aminek a demokráciához nincs semmi köze“

 

– írta.

 

Hrnko a rosszról gondolkodik

 

Hrnko, aki előszeretettel kritizálja a politikai ellenfeleit, azon elmélkedik, hogy az „Eset Made“ biztosíték-e a rossz elleni harcban? Ugyanis éppen Čaputová az, aki a kampányban arról beszél, hogy a rossz ellen akar harcolni.

 

„Látva azt, hogy ki mozog körülötte, és kihez tartozik, sajnálattal kell közölnöm, hogy nem. Éppen ellenkezőleg. A Progresszív Szlovákiából származó pártbéli kollégájának a velem kapcsolatos utolsó felszólalása számomra világossá tette, hogy ez egy olyan párt, amelyik ellenséget keres, és fóbiát szít egy konkrét európai állam ellen“

 

– folytatta a képviselő.

 

Hrnko szerint a Progresszív Szlovákia a háború pártja, és méltatlan azt várni, hogy az ennek a pártnak az akaratából az államfő az olajfaág hordozója lesz.

 

HNonline.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.