Nyitókép forrása: eTrend.sk

 

Robert Fico, a Smer elnök, exkormányfő ismét egészségügyi problémákkal küzd. A TASR szlovák hírügynökség szerint egy speciális egészségügyi intézménybe került. Valószínűleg emiatt kellett megszakítani a Koalíciós tanács szerdai ülését.

 

FRISSÍTVE: 13:49 – A NÚSCH nem erősítette meg, hogy Robert Fico náluk került volna kórházba. A Denník N értesülései szerint Fico gyengélkedik ugyan, de állapota nem súlyos, és a Smer szóvivőjétől azt az információt kapták, hogy az exkormányfő jelenleg a Smer székházában tartózkodik.

 

A Smer egyelőre nem erősítette meg a szlovák sajtó értesüléseit,  koalíciós tanács ülését a párt hivatalos álláspontja szerint a koalíciós partnerek megállapodásával szakították meg, illetve halasztották jövő hétre. Az amerikai DCA védelmi megállapodásról és Peter Kažimír pénzügyminiszter júliusi távozásáról tárgyaltak volna.

 hirdetes_300x300  

 

Fico 2016 tavaszán szívműtéten esett át a Szív- és Érrendszeri Megbetegedések Nemzeti Intézetében (NÚSCH). Hogy pontosan milyen beavatkozásról volt szó, a mai napig nem tudhat a nyilvánosság.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!