Nyitókép: Archív SME/Tomáš Benedikovič

 

Tegnap a Körképen is beszámoltunk arról, hogy a Markíza televízió információi szerint a Marián Kočner ellen felhozott bizonyítékok között van az az SMS-kommunikáció is, amit a Penta befektetési csoport vezetőjével, Jaroslav Haščákkal folytatott.

 

Jaroslav Haščák azt állítja, hogy sosem beszélt Marian Kočnerrel bárkinek is a fizikai likvidációjáról.

 

 hirdetes_810x300  

 „A média által idézett 2018-as januári SMS-üzenet létezését nem tudom megerősíteni. A beszélgetéseink között semmilyen hasonló kommunikációt nem találtam”

 

– reagált Haščák az állásfoglalásában.

 

Kočner a pentás Haščáknak írt SMS-t Kuciak meggyilkolása előtt

 

A Penta befektetési csoport vezetője hangsúlyozta, hogy nem volt tudomása arról, hogy Kočner előre megfontolt gyilkosságra készült volna, és sosem gyanúsította meg őt ilyen tevékenységgel.

 

„Elutasítom a személyem összekapcsolását ezekkel a tényekkel, és elhatárolódom azoktól a hamis információktól, amelyek ebben a kontextusban megjelennek”

 

– tette hozzá Haščák.

 

Haščák elmondása szerint Kočner gyakran küldött üzeneteket különféle embereknek, hogy fenntartsa velük a kapcsolatot, holottt az üzenetek tartalma gyakran jelentéktelen volt. Haščáknak ezért szokása volt úgy befejezni ezeket a semmitmondó üzenetváltásokat, hogy majd a legközelebbi találkozójukon személyesen megbeszélik.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!