Nyitókép forrása: hnonline.sk

 

Jaroslav Haščák, a PENTA társtulajdonosa hajlandó vallomást tenni Marián Kočner őrizetből ügyvédjén keresztül kicsempészett üzeneteivel kapcsolatban. Egyúttal a sajtónak jelezte, hgoy „károsítva érzi magát” – közölte a TASR hírügynökség Martin Danko PENTA-szóvivő nyilatkozatára hivatkozva.

 

Haščák a szóvivő közlése szerint felvette a kapcsolatot az ügyben eljáró nyomozóval, és a sajtóban megjelent információkra reagálni szeretne.

 

„Haščák úr károsítva érzi magát amiatt, hogy milyen módon jelent a neve, és hogy olyan történésekkel hozták kapcsolatba, amihez nincs semmi köze.  Ha a nyomozóhatóságokat érdekli a magyarázata, kész bármikor a rendelkezésükre állni”

 

 hirdetes_300x300  

fogalmazott Martin Danko.

 

Haščák állítása szerint soha nem kommunikált Kočnerrel „semmilyen személy fizikai eltávolításáról” sem. Ezzel reagált azokra a sajtóban megjelent információkra, miszerint Kočner egy SMS-ben azt írta neki „Egyébként egy fa…kalap kicsinálásán dolgozom”, mire válaszul Haščák  azt írta, hogy majd személyesen megbeszélik. Az üzenetváltásra 2018. január 17-én került sor, vagyis bő egy hónappal a Kuciak-gyilkosság előtt.

 

A szigorú őrizet alatt lévő Marián Kočner ellen a nyomozóhatóságok vádat emeltek Ján Kuciak és menyasszonya meggyilkolása ügyében.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!