Nyitókép: TASR

 

A Kuciak–Kušnírová-gyilkosság egyik vádlottját, Miroslav Marčekot szerdán Gútára szállították, ahol körbejártak vele néhány helyet, köztük a meggyilkolt vállalkozó, Molnár Péter házát.

 

A TV Markíza információi szerint az egykori katona a NAKA rendőrei előtt beismerte, hogy egykoron ő gyilkolta meg Molnár Pétert. A meggyilkolt vállalkozó házában azt mutatta meg, hogy miként jutott be a házba, és hogyan lőtte le őt.

 

 hirdetes_300x300  

Ezután az egész rendőri kíséret a Kis-Dunához vonult, ahol Marček megjelölte azt a helyet, ahol a gyilkos fegyvert a folyóba dobta.

 

Állítólag Marček azt is beismerte, hogy a gyilkosság helyszínén nem volt egyedül. A gútai vállalkozó otthonában a gyilkosság idején ott volt az unokatestvére, az egykori nyomozó, a Kuciak-gyilkosság másik vádlottja, Szabó Tamás.

 

Molnár Péter vállalkozó meggyilkolásáról először Andruskó Zoltán kezdett el beszélni, aki együttműködik a Kuciak-gyilkosságon dolgozó nyomozócsoporttal.

 

Andruskó azt állítja, hogy egy nappal Molnár Péter meggyilkolása után Szabó és Marček is elment hozzá és közvetlenül beismerték a gyilkosságot. Elmondása szerint, amikor egyenesen rákérdezett a gyilkosságra, a két férfi csak nevetett.

 

TvNoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.