Nyitókép: TASR

 

Az OĽaNO vezére, Igor Matovič egymillió eurót kínál azért a felvételért, amely alátámasztja a közte és a jelenleg börtönben ülő maffialistás vállalkozó, Marian Kočner között végbement állítólagos párbeszéd átiratának hitelességét.

 

Egy névtelen személy tegnap egy olyan párbeszéd átiratát juttatta el a médiához, amely állítólag Igor Matovič és Marian Kočner között zajlott le. Az ellenzéki politikus szerint az állítólagos átirat egy képtelenségeket tartalmazó hamisítvány.

 

 hirdetes_810x300  

Matovič ugyan beismerte, hogy a múltban találkozott Marian Kočnerrel, de azt is hozzátette, hogy

 

„Csak egyszer találkoztam vele. Egy alkalommal pedig SMS-t is írt, amiben az állt, hogy százötvenedikként akar indulni az OĽaNO jelöltlistáján. De nem kommunikáltam vele aktívan”

 

– tette hozzá Matovič.

 

EXLUZÍVNEMAFIA SA UŽ SNAŽÍ O MOJU DISKREDITÁCIUToto práve rozposlali do všetkých médií – ako vraj prepis môjho…

Gepostet von Igor Matovic am Donnerstag, 4. April 2019

 

Az OĽaNO elnöke elutasítja, hogy a közte és a Kočner közötti kommunikáció úgy zajlott volna le, ahogyan az az állítólagos átiratban szerepel. Állítása szerint sosem beszélt Kočnerrel olyan dolgokról, ami az átiratban szerepel.

 

„Ha megvan az eredeti felvételük, akkor jelenjenek meg vasárnap estig, és ha valóban az a szöveg fog elhangzani, ami az átiratban szerepel, akkor kapnak tőlem egymillió eurót“

 

– jelentette ki Matovič a mai sajtótájékoztatóján.

 

Úgy véli az anonim levéllel meg akarták félemlíteni, mivel múlt héten nyilvánosságra hozta a Marian Kočner és Peter Šufliarsky közötti SMS-kommunikációt, ami ahhoz vezetett, hogy Šufliarsky távozni kényszerült a főügyész-helyettesi pozíciójából.

 

Aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!