Nyitókép forrása: aktuality.sk

 

Az SaS eltűntnek hitt, majd Csehországban megkerült járási pártpolitikusát, Miriam Martišovát ma kihallgatta a rendőrség eltűnése körülményeire vonatkozóan.

 

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, az liberális SaS járási szintű politikusának autóját néhány napja a Garam partján találták meg, vérnyomokkal a belsejében, a szélvédője pedig ki volt törve. A rendőrség kutyákkal és búvárokkal kereste a hölgyet, ám nem került elő. Két nappal később végül a rendőrségi felhívások alapján jelentette Martišová lehetséges tartózkodási helyét a rendőrségen, a hatságok pedig végül Csehországban bukkantak rá a politikusra.

 

A történet folytatása elég homályos. A rendőrség mélyen hallgat, nem ad ki semmilyen információt. A JOJ televízió közlése szerint Martišová Csehországban tartózkodott, egy kórházban akart munkahelyet találni. Ez azonban nem ad magyarázatot az autó állapotára.

 hirdetes_400x285  

 

Az is elég beszédes, hogy a hölgy nem akarja elárulni senkinek hol tartózkodik. A ma reggeli sajtóértesülések szerint pénteken Martišová lánya és élettársa is távozott házukból. Mindeközben a Nový Čas bulvárlap arról cikkezett, hogy Martišová neve több cégben is szerepel, és ismerősei sem tudták, igazából miből tartja el magát.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!