Nyitókép: Teraz.sk

 

Frissítve!

 

A tűtvészben eltűnt személyt holtan találták meg a Mlynksé luhyn kigyulladt hajléktalanszállóban.

 

 hirdetes_300x300  

Tűz ütött ki egy főrévi (Ružinov) hajléktalanszállóban, ahol az eddigi információk szerint nyolcan megsérültek, egy ember pedig eltűnt.

 

A pozsonyi rendőrség a közösségi oldalán tájékoztatott arról, hogy a tűz keletkezésének idején 70 ember tartózkodott a helyszínen, akiket – egy személy kivételével – a szálló helyiségeiből azonnal sikerült evakuálni. A rendőrség további információi szerint a tűz a hajléktalanszálló egyik szobájában keletkezett.

 

AKTUALIZÁCIA – 12:20 hod.Požiar v Ružinovskej ubytovni ???Pri požiari na Mlynských Luhoch zasahuje už viac ako 50 profesionálnych a dobrovoľných hasičov. Na mieste sú profesionáli zo všetkých bratislavských hasičských staníc a dobrovoľní hasiči z Ružinova a Rusoviec. Doposiaľ sa na mieste zranili 4 osoby.Video: HaZZ

Gepostet von Prezídium Hasičského a záchranného zboru am Donnerstag, 25. April 2019

 

„Az égő épületből összesen 70 embert sikerült kimenekíteni (harmincat már a tűzoltók érkezése előtt), azonban a sérültek száma így is nyolcra emelkedett. A helyszínen több mint 50 professzionális és önkéntes tűzoltó próbálja megfékezni a lángokat”

 

– tájékoztatott Zuzana Farkasová, az Országos Tűzoltó- és Mentőszolgálat (HaZZ) szóvivője.

 

Martin Chren, Főrév polgármestere a közösségi oldalán arról írt, hogy a múltban nagyon sok főrévi polgár panaszkodott a hajléktalanszálló egyes, alkalmazkodásra képtelen lakóira.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!