Nyitókép: Körkép.sk

 

A rendőrség bérgyilkossággal vádolta meg Tomáš Szabót és Miroslav Marčeket. A rendőrség közleménye szerint a két férfi 2016 decemberében lelőtte Molnár Péter gútai vállalkozót, miután erőszakosan behatoltak a házába.

 

A rendőrség hivatalos facebook-oldalán közzétette a gyilkos fegyvert is, amelyet az egyik folyóban találtak meg.

 

 hirdetes_810x300  

 

Április elején a rendőrség elvitte Gútára Miroslav Marčeket, akivel körbejártak néhány helyet, köztük Molnár Péter meggyilkolt vállalkozó házát is. Az akkori sajtóértesülések szerint Marček beismerte, hogy ő volt Molnár gyilkosa. A férfi elvezette a rendőröket a Kis-Dunához is, ahol megjelölte azt a helyet, ahol a gyilkos fegyvert a folyóba dobta.

 

Marček beismerte, hogy ő gyilkolta meg a gútai vállalkozót

 

Marček akkor a hírek szerint azt is beismerte, hogy nem egyedül hajtotta végre a gyilkosságot. Ezt az információt támasztja alá az a tény is, hogy a rendőrség őt és Szabót is megvádolta a gyilkossággal.

 

Megtalálták a Kis-Dunában azt a fegyvert, amivel a gútai vállalkozót gyilkolhatták meg

 

Szabót és Marčeket tavaly ősszel vette őrizetbe a rendőrség Ján Kuciak és menyasszonya meggyilkolása kapcsán. Kezdetben csak a szintén őrizetbe vett Andruskó Zoltán működött együtt a rendőrséggel, idén tavasszal azonban Marček is vallani kezdett.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!