Nyitókép forrása: Foto: TASR – Jaroslav Novák

 

Lövöldözés történt Pozsonyban, az egykori Széplak-utcában (ma Obchodná ulica). A helyszínre mentőket is riasztottak. A TA3 hírtelevízió információi szerint a rendőrség üldözőbe vett, majd lelőtt egy férfit, akinél kés volt.

 

FRISSÍTVE 17:32 – A TASR közlése szerint a lövöldözés során egy 14 éves lányt is eltaláltak, akit emiatt meg kell műteni. A rendőrség egyelőre annyit erősített meg, hogy egy kívülálló harmadik személy is megsérült az incidens során, de sérülése könnyebb volt.

 

A legutóbbi közlések szerint a rendőrség egy késsel fenyegetőző férfit lőtt le, miután többszöri felszólítás után sem tette le a fegyverét. Állítólag a Pénzügyi Főigazgatóság egyik biztonsági alkalmazottját akarta megtámadni. Később saját magát hasba szúrta.

 hirdetes_300x300  

 

„A legközelebbi rendőrjárőrök odamentek, de továbbra is késsel fenyegetőzött, veszélyes volt környezetére és a rendőrökre is, ezért a járőrök tüzet nyitottak rá. A lelőtt férfi rögtön ezután hasba szúrta magát késével”

 

írja a rendőrség a facebookon.


 

A rendőrség facebook-oldalán közölte, hogy az incidensnek egyetlen sérültje van, a lelőtt „agresszív férfi”.

 

„A rendőrség ura a helyzetnek”

 

írták.

 

Egy tanú elmondása szerint rendőrségi beavatkozás közben dördültek pisztolylövések az utcán. A rendőrök fel akartak tartóztatni egy magas, sötétruhás férfit, akinél kés volt. Többször felszólították, hogy tegye le a fegyvert, de az csak azt kiabálta, hogy meg fogja ölni őket.

 

Teraz.sk, TA3.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!