Nyitókép forrása: pixabay.com

 

A SITA hírügynökség közlése szerint a Széplak utcai (Obchodná ulica), pozsonyi lövöldözés minden sérültjének állapota stabil.

 

A férfiak, akiket pénteken a Pozsonyi Egyetemi Kórházba szállítottak be, túl vannak az operáción. Az egyikük, az elkövető, továbbra sincs túl az életveszélyen, mesterséges kómában van.

 

A rendőri beavatkozás során megsérült, az ügyben nem érintett 15 éves lány azonban nincs életveszélyben. Ő lőtt sebet kapott, mikor a rendőrség a késsel fenyegetőző férfit próbálta ártalmatlanítani.

 hirdetes_810x300  

 

A pénteki incidens a Pénzügyi Főigazgatóság pozsonyi központjánál kezdődött. Egy férfi először erőszakkal akart bejutni az épületbe, ahol aztán késsel megtámadta a Pénzügyi Főigazgatóság egyik alkalmazottját.

 

A rendőrség a férfit már csak a Széplap utca és a Posta utca kereszteződésében érte be, ahol a gyanúsított nem reagált a rendőrség felszólítására, és azt kiabálta, hogy mindenkivel végez. A járőrök hét lövést adta le, ártalmatlanították a késsel fenyegetőző férfit, de közben megsebesítettek egy 15 éves lányt is.

 

Az ügyben belső vizsgálatot indított a Belügyminisztérium Belső Ellenőrzési Osztálya.

 

Webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!