Nyitókép: SME/Jozef Jakubčo

 

A Smer-SD elnöke, Robert Fico szerint a párton belül nincs ok személyi földrengésre.

 

Robert Fico a 2020-as választásokig biztosan a párt élén fog állni, a Smeren belül uralkodó jelenlegi helyzettel kapcsolatban pedig párton belüli párbeszédet fog indítani – jelentette be a mai sajtótájékoztatóján.

 

  hirdetes_300x300   

Fico célja az, hogy ismét megnyerje a parlamenti választásokat. A Smer elnöke nem akarta kommentálni sem a kollégái médiában tett kijelentéseit, sem Peter Pellegrini kormányfő esetleges i pártelnöki pozícióért való indulását.

 

Tagadta, hogy Izraelben lett volna

 

A volt kormányfő elutasította, hogy az elmúlt napokban Izraelben tartózkodott volna. Egyúttal azt is cáfolta, hogy orvosi segítségre lett volna szüksége.

 

 „Semmiféle Izrael, semmiféle orvosok. Sokat utazgattam Szlovákiában, emellett Mostarban voltam egy nagy képzőművészeti kiállítás megnyitóján”

 

– mondta Fico.

 

A pártelnök azt is hozzátette, hogy a kiállításmegnyitón Ľubica Laššáková (Smer-SD) kulturális miniszter is ott volt. Csodálkozik, hogy mindez senkinek sem tűnt fel, mivel „milliónyi újságíró” vett részt az eseményen.

 

A Pravda napilap információi szerint a volt kormányfő Izraelben volt, ahol az ottani legjobb kardiológusok kezelték őt. Az újság egy szlovákiai és egy izraeli forrásra hivatkozott.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!