Nyitókép: SITA

 

Veronika Remišová néhány héttel ezelőtt már megegyezett Andrej Kiskával arról, hogy belép az új pártjába, a Smerben pedig lényegében semmi sem történik – így kommentálta a pártjában zajló aktuális történéseket Igor Matovič (OĽaNO) és Erik Tomáš (Smer-SD) az RTVS 5 perc múlva 12 c. vitaműsorában.

 

A mozgalom vezérét nem nyugtalanítja az a tény, hogy az OĽaNO-t ezen a héten öt képviselő is elhagyta. Állítása szerint az elmúlt három évben a négy távozó képviselő nem sok mindent tudott felmutatni.

 

 hirdetes_300x300  

Az egyetlen ember, akinek a távozását sajnálja az nem más, mint az OĽaNO egykori frakcióvezetője, Veronika Remišová. Matovič szerint azonban nem sokáig maradt pártbéli hovatartozás nélkül.

 

„Veronika Remišová már jó pár hete megegyezett Andrej Kiskával. A jelenlegi helyzetet egyfajta köztes állapotként lehetne jellemezni“

 

– mondta Matovič.

 

Problémákkal azonban nemcsak az OĽaNO küzd, de a koalíciós Smer-SD is, ahonnan egyre gyakrabban hallani Peter Pellegrini kormányfő és Robert Fico pártelnök vitáiról.

 

Erik Tomáš azonban próbálta eltussolni az ügyet, és azt állította, hogy a két politikusok között nem történik semmi.

 

 „Csak a szokásos nézeteltérésekről van szó. Jobb lenne, ha a Smerben konszolidálódna a helyzet és inkább a választási kampánnyal kezdenének el foglalkozni“

 

– mondta.

 

Aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!