Jolán
  • HUF: 332.80
  • USD: 1.11
  • 8 °C
  • 14 °C
Belföld

Országos körözés után a rendőrség feltartóztatta és kihallgatásra vitte a parlament előtt trágyát kiszóró, hazafelé tartó gazdákat

A Körkép.sk úgy tudja, a rendőrség reggel 09.30-kor adott ki országos körözést a Tatra gépjárműre.

Ma délután, 16.00 óra körül a rendőrség Lovinobaňánál feltartóztatta a Pozsonyból hazafelé tartó gazdákat, akik reggel 31 mázsa trágyát szórtak ki a parlament elé.

 

A hírről itt számoltunk be bővebben:

 

A gazdák 31 mázsa trágyát szórtak ki Dankonak a 30 méteres zászlórúd helyére

 

Patrik Magdoško, František Oravec, valamint a trágyát szállító Tatra tehergépkocsi sofőrje és egy negyedik kísérőszemélyt több rendőrautó tartóztatta fel útban hazafelé.

 

Igazoltatták, majd a rendőrségre szállították őket kihallgatásra.

 

 

A Körkép.sk úgy tudja, a rendőrség reggel 09.30-kor adott ki országos körözést a Tatra gépjárműre. A rendőrségnek több mint 6 órájukba telt, míg megtalálták az egyáltalán nem rejtőzködő, reggeli akciójukról hazafelé tartó gazdákat.

 

“Ma mi voltunk az ország legkeresettebb személyei, a Tatra pedig a legkeresettebb gépkocsi. Miközben három hete, amikor Rohožník település határában a Paľo család termését lopták, a kihívott rendőrség miután kijött, csak megvonta a vállát és elmentek”

 

– nyilatkozta feltartóztatásuk kapcsán František Oravec.

 

Elmondásuk szerint a rendőrség nem volt ilyen gyors akkor sem, amikor a közelmúltban több gazda jószágát, lovakat és szarvasmarhákat loptak el az éj leple alatt ismeretlenek.

 

Az akcióban részt vevő gazdákat végül a kihallgatás után szabadon engedték, estére mindannyian hazatértek otthonukra.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 25 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Varga Lajos
2019. Júl. 21. 09:29

Azért van ebben a rendőrség érdeklődését is kiváltó üzenetben némi biztatás a jövőt illetően, mert láthatóvá tették, hogy az utcasarki szolgálólányok szintjéről van hová előrelépni , csak azért a kárba veszett 31q trágyáért kár, mert annak még a kertemben is nagyobb haszna lett volna, mint a pozsonyi flaszteren.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője. Mindenhez ért. Mindenhez is!

Kövessen minket

Megosztás