Nyitókép: Tv Markíza

 

Tragédia történt Kelet-Szlovákiában. A Bártfa (Bardejov) melletti tóba egy 2,5 éves kislány fulladt bele. A szülők észre sem vették, hogy a kislány elment hazulról, néhány órás keresés után pedig a közeli patakban találták meg.

 

A szülők öt gyermekükkel együtt egy ünnepségen voltak, amikor a kislányt felügyelet nélkül hagyták. Több mint egy óra után vették észre, hogy a kislány nincs se otthon, de a szomszédasszonynál.

 

 hirdetes_300x300  

A szülők az egész telepet körbejárták, a közeli erdőben és faluban is kutattak a kislány után, de mindhiába. Este a forgalmas út túloldalán található patak partján találták meg a kislány cipőit.

 

A szülők legrosszabb félelme beigazolódott, a tűzoltók már csak megfulladt kislány holttestét találták meg.

 

A hozzátartozók nem értik, hogy a kislány hogyan jutott át a főúton, és miként talált oda a 100 méterrel arrébb található patakhoz.

 

A rendőrség egyelőre még vizsgálja, hogy a kislány egyedül ment-e a patakhoz, vagy más gyerekekkel, akik végül otthagyták. Felelősségre azonban a szülőket fogják vonni.

 

Tíz évvel ezelőtt ugyanezen a helyen fulladt meg az elhunyt kislány nagynénje is. A telep lakói abban a babonában hisznek, miszerint az elhunyt nagynéni csábította a patakhoz a kislányt, akit aztán magával rántott a mélybe.

 

TvNoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.