Nitókép: Tv Markíza/kollázs

 

Mindenki, aki Párkányban szeretne szállást foglalni, legyen óvatos. Egy ismert szállásfoglalással foglalkozó internetes honlapon keresztül legkevesebb 16 családot sikerült átvernie egy csalónak. 

 

Találtak egy megbízható online szállásfoglalási szolgáltatást nyújtó honlapot, kiválasztották Párkányt, majd az elmúlt évektől eltérően másképpen fizettek. A pénzt egy magán számlaszámra küldték.

 

 hirdetes_400x285  

„A szállásadó küldött nekünk egy SMS-t a számlaszámával együtt, mi pedig átutaltuk a pénzt“

 

– mondta az egyik átvert nő.

 

Egy további háromgyermekes család még azelőtt rájött a csalásra, hogy Párkányba mentek volna.

 

„A szállásadót azon a címen kerestem, amit megadott, de természetesen kiderült, hogy semmiféle ilyen apartman nem létezik“

 

– mondta a pórul járt ügyfél.

 

A Markíza televízió riportere elment arra a címre, ahol elvileg az átvert személyek szállása lett volna. A luxusapartman helyett azonban egy elhagyatott épület állt a helyszínen.

 

A rendőrséghez eddig 16 bejelentés érkezett csalás gyanúja miatt.

 

A félrevezetett családok hiába próbáltak telefonon keresztül kapcsolatban lépni a szállásadóval. Hasonlóképpen járt a Markíza riportere is, aki ezután SMS-sel próbálkozott, a válasz pedig nem sokáig váratott magára. A férfi 120 euróért három napra felkínálta a nem létező apartmant. A pénzt pedig egy órán belül kérte.

 

A szállásfoglalás során az alábbi kamu címekre kell figyelni: Nánanská 11,25 és 60. Amennyiben valaki a csaló áldozatává vált, hívja a 158-as telefonszámot.

 

TvNoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!