A napokban egy videó került az internetre, melyen az ismert politikus a drogozással kapcsolatos tapasztalatairól beszél. A videó szerzői szerint a felvételen a Progresszív Szlovákia elnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje, Michal Truban látható.

 

A politikus a webnoviny.sk-nak elismerte, hogy ő látható a felvételen.

 

„Ez egy rövid kivonat az egyik előadásomról, ahol vállalkozási tapasztalataimról beszélek, illetve arról, milyen volt az élet, amikor a haverral a kollégiumban céget alapítottunk,“

 

mondta.

 hirdetes_400x285  

 

Mint hozzátette, őszintén beszél marihuánával kapcsolatos tapasztalatairól.

 

„A videón konkrétan arról, hogy milyen rossz aztán, hogy a szer hatása elmúlik. Ezt a tapasztalatomat is megosztottam az előadáson, hogy a fiatalok ne gondolják azt, hogy a marihuána minden problémát megold,“

 

magyarázta.

 

Saját elmondása szerint Trubannak nem okoz problémát nyíltan beszélni erről a témáról, mert nagyon dühíti őt, amikor valaki kipróbálja a füvet, majd úgy tesz, mintha mégsem.

 

 

„Elképesztő számomra, ahogy egyesek a régi blogjaimat, videóimat elemzik, és keresik, mit lehetne ellenem felhasználni. Pontosan ezzel a fajta régi politikával, sárdobálással akarunk végezni,“ zárta Truban magyarázatát.

 

Webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!