Nyitókép: aktuality.sk

 

Marian Kočnert újabb kihallgatásra vitték a NAKA nyomozóihoz. Az Aktuality.sk információi szerint a nyomozók a Norbert Bödörrel és Peter Tóthtal való titkosított sms-kommunikációira kíváncsiak.

 

Ahogy arról a Körkép.sk is beszámolt, a Kočner és Norbert Bödör oligarcha közötti, a Threema applikáción keresztül egymásnak küldött üzeneteket a rendőrségnek annak ellenére sikerült visszanyernie, hogy az érintettek törölték azokat.

 

Ma már tudjuk, hogy Norbert Bödör a jelek szerint a rendőrségi kapcsolatait felhasználva információkkal látta el Kočnert többek között Ján Kuciak oknyomozó újságíróról is, akit meggyilkolása előtt Kočner más sajtós munkatársakkal együtt megfigyeltetett. Emlékeztetőül, Bödör rokoni viszonyban áll az egykori országos rendőrfőkapitánnyal, Tibor Gašparral.

 hirdetes_810x300  

 

A kommunikációk arról is tanúskodnak, hogy Kočner és Bödör arról beszélnek, hogyan lehet befolyásolni és manipulálni a büntetőeljárásokat, például azzal, hogy az ügy egy hozzájuk közelebb álló ügyészhez, nyomozóhoz vagy bíróhoz kerül.

 

Körkép.sk, aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!