Nyitókép: touchit.sk

 

A Slovak Lines autóbusz-szolgáltató új digitális platformja nemcsak a helyfoglalási rendszert, de az új vásárlási folyamatot – mind a weboldalon, mind a mobilalkalmazáson – is összeköti az új weboldallal.

 

Az újítás célja, hogy egy helyre összpontosítsa az összes kulcsfontosságú rendszert. Az új rendszer az autóbusz-összeköttetések késéséről, illetve változásáról is értesíteni fog, de lehetőség lesz konkrét ülőhelyek foglalására is.

 

  hirdetes_300x300   

Észtországi rendszer

 

Pavol Labant, a Slovak Lines Express vezérigazgatójának elmondása szerint a megfelelő partner keresése során az volt az elsőszámú feltételük, hogy a rendszer valós időben tudjon működni.

 

 „Alapos elemzés során a számunkra megfelelő rendszert Észtországban találtuk meg. A partnerünk a 20 éves digitális tapasztalattal rendelkező Turnit vállalat lett“

 

– mondta Labant.

 

Az új digitális rendszer a digitális és a nem digitális csatornákat összekapcsolására is képes. A Slovak Lines weboldalán és mobilalkalmazásán történő eladás a valós időben össze van hangolva a sofőrnél történő vásárlással, az autóbusz-állomás pénztáraiban történő vásárlással, illetve a partnerek fiókjaiban történő vásárlással.

 

Tájékoztatás a rendkívüli eseményekről

 

Az értesítési rendszer lehetővé teszi, hogy rendkívüli eseményekről is tájékoztatást adjon – például az autóbusz késéséről, az útvonal megváltozásáról, illetve az autóbusz indulásáról.

 

 „Az utasok hamarosan már konkrét ülőhelyeket is foglalhatnak, emellett a Slovak Lines-tól és a partnereitől kiegészítő szolgáltatásokat is rendelhetnek“

 

– konstatálta Martin Hanula, a Slovak Lines marketing főnöke.

 

A jövőben az utasok az alkalmazáson keresztül jegyet vásárolhatnak a pozsonyi városi tömegközlekedésre, különböző városi attrakciókra, illetve éttermi vacsorákra.

 

SME/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!