Jeromos
  • HUF: 423.14
  • USD: 0.98
  • 12 °C
  • 19 °C

Hirdetés (X)

Belföld

Robban a Most-Híd? Sajtóértesülések szerint miniszterek és államtitkárok hagynák ott a vegyespártot

Hivatalosan eddig csak Nagy József fejezte ki nemtetszését a Most-Híd döntését illetően

Nyitókép forrása: noviny.sk

 

Az RTVS értesülései szerint az MKP és a Most-Híd megállapodásának elmaradása miatt többen el akarják hagyni a vegyespártot. A közszolgálati média szerint Sólymos László környezetvédelmi miniszter, Pfundtner Edit igazságügyi államtitkár, talán Gál Gábor igazságügyi miniszter és Rigó Konrád kulturális államtitkár is távozna a Most-Hídból.

 

Tetszik amit csinálunk? Támogasd a Körképet!

 

A Most-Híd nem kívánta kommentálni a közmédia értesüléseit, Debnár Klára szóvivő spekulációnak titulálta a megszellőztetett információkat.

 

Hivatalosan egyelőre csak Nagy József, az Most-Híd korábbi környezetvédelmi minisztere fejezte ki egyet nem értését a Most-Híd elnökségének döntésével szemben, amely 37:5 arányban elutasította az MKP-val való összefogást.

 

„Többen hangot adtak azon meggyőződésüknek, hogy ideje lenne az együttműködésnek, de ezeknek az embereknek kellene most nyilatkozniuk”

 

mondta Nagy az RTVS-nek. Ravasz Ábel most-hidas pártalelnök csak annyit mondott, hogy valóban vannak a döntéssel elégedetlen hangok a párton belül, de nem feltételezi, hogy tagokat vesztenének el. Konkrét nevekre sem tért ki.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 8 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Fehér István
2019. aug. 29. 06:48

Az árulók egy része patkányként menekül a léket kapott hajóról! Az MKP pedig ezzel sokadszor nagy lehetőséget kapott a Teremtőtől. Súgok a vezetésének: AUTONÓMIA! Ez biztosítaná a felvidéki magyar közösség túlélését (meg sajnos a megélhetési politikusságét is - ez meg a rossz hír)!

Geönczeöl Gyula
2019. aug. 30. 13:04

az autonómia szó nehezen definiálható. Sokkal jobb az önrendelkezés kifejezés, amit az ENSZ ALAPOKMÁNYA is biztosit a felvidéki magyarságnak. Mi ezt elmondtuk Dunamocson. ....Az ENSZ céljait az Alapokmány a következőkben határozta meg: a nemzetközi béke és biztonság fenntartása; baráti kapcsolatok fejlesztése, amelyek az egyenjogúság és önrendelkezés elvének a tiszteletben tartásán alapulnak

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket