Nyitókép forrása: noviny.sk

 

Az RTVS értesülései szerint az MKP és a Most-Híd megállapodásának elmaradása miatt többen el akarják hagyni a vegyespártot. A közszolgálati média szerint Sólymos László környezetvédelmi miniszter, Pfundtner Edit igazságügyi államtitkár, talán Gál Gábor igazságügyi miniszter és Rigó Konrád kulturális államtitkár is távozna a Most-Hídból.

 

Tetszik amit csinálunk? Támogasd a Körképet!

 

A Most-Híd nem kívánta kommentálni a közmédia értesüléseit, Debnár Klára szóvivő spekulációnak titulálta a megszellőztetett információkat.

 

 hirdetes_400x285  

Hivatalosan egyelőre csak Nagy József, az Most-Híd korábbi környezetvédelmi minisztere fejezte ki egyet nem értését a Most-Híd elnökségének döntésével szemben, amely 37:5 arányban elutasította az MKP-val való összefogást.

 

„Többen hangot adtak azon meggyőződésüknek, hogy ideje lenne az együttműködésnek, de ezeknek az embereknek kellene most nyilatkozniuk”

 

mondta Nagy az RTVS-nek. Ravasz Ábel most-hidas pártalelnök csak annyit mondott, hogy valóban vannak a döntéssel elégedetlen hangok a párton belül, de nem feltételezi, hogy tagokat vesztenének el. Konkrét nevekre sem tért ki.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 8 olvasónak tetszik ez a cikk.