Nyitókép: Facebook/Polícia SR

 

A pozsonyi rendőröket hétfőn (szeptember 2.) éjjel egy újabb incidenshez riasztották a Széplak utcában (Obchodná ulica).

 

A városi rendőrség újonnan megnyitott állomáshelyénél egy 17 éves tinédzser rátámadott egy 29 éves férfira.

 

 hirdetes_400x285  

A rendőrség tájékoztatása szerint a 17 éves támadó ököllel ütötte és többször fejbe rúgta a 29 éves férfit, majd távozott a Posta utca irányába.

 

A videó megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

POD LAMPOU JE NAJVÄČŠIA TMA

POD LAMPOU JE NAJVÄČŠIA TMA Včera krátko po 22.00 hod boli hliadky PZ vyslané na základe oznámenia o fyzickom napadnutí muža na Obchodnú ulicu. Policajti Obvodného oddelenia Staré mesto – stred, ktorí sa na miesto incidentu dostavili ako prví, hodnovernosť oznámenia preverili a potvrdili. Podľa doterajších informácií bol poškodený muž pred jednou z prevádzok s občerstvením fyzický napadnutý iným mužom. Ten poškodeného fyzicky napadol údermi päsťou ako aj kopmi nohou do oblasti hlavy. Útočník z miesta následne utiekol v smere na Poštovú ulicu. Policajti počas následného prepátravania okolia spozorovali osobu mužského pohlavia, ktorá zodpovedala popisu útočníka. Muž, ktorý bol zjavne pod vplyvom alkoholu so zasahujúcimi policajtmi nespolupracoval a z miesta chcel odísť. Z tohto dôvodu mu boli priložené služobné putá po nasadení ktorých bol 17ročný muž eskortovaný na príslušné oddelenie Policajného zboru. Poškodený 29-ročný muž bol na mieste ošetrený privolanou RZP a prevezený k ďalšiemu ošetreniu do jednej z nemocníc. Útočníkovi nezabránilo v tomto konaní ani to, že incident sa odohral priamo pod jednou z nainštalovaných kamier a navyše v blízkosti novootvorenej stanice Mestskej polície hlavného mesta SR Bratislavy.Vyšetrovaním okolností tohto incidentu, ako aj vyvodením trestno-právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa v súčasnej dobe zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I.

Gepostet von Polícia SR – Bratislavský kraj am Dienstag, 3. September 2019

 

A rendőrség hamar rábukkant az alkoholos befolyásoltság alatt álló tinédzserre, aki nem akart együttműködni a rendőrökkel. A fiatal támadót végül bilincsbe verve szállították el a rendőrségre.

 

A megtámadott férfi sérüléseit a mentősök ellátták, majd ezt követően kórházba szállították.

 

2018-ban Juraj Hossu ugyanezen az utcán rugdosta halálra a Fülöp-szigeteki Henry Acordát, aki a kórházban belehalt sérüléseibe.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!