Nyitókép: markiza.sk/illusztráció

 

Az iskolakezdéssel beindultak a televíziós vitaműsorok is, így ma is csemegézhetünk a politikusok fellépései között.

 

A már megszokott műsorok – RTVS – O 5 minút 12, a Markíza – Na telo és a TA3 – V politike – mellé szeptember 12-től a Joj – Na hrane című műsora is besorakozik. Ez utóbbi minden héten két politikust hív majd meg, és a többi vitaműsortól eltérően az élő adás során a stúdióban a politikusok által meghívott közönség is jelen lesz.

 

A szeptember 8-i televíziós vitaműsorok résztvevői:

 hirdetes_400x285  

 

RTVS: O 5 minút 12 (kezdés 11:55) – Bugár Béla (Most-Híd) és Richard Sulík (SaS). A műsorban leginkább az aktuálpolitikai témákat vesézik majd, ezen felül szót ejtenek az alkotmánybíró-választásról, a szociális-gazdasági intézkedések javaslatairól, és a politikai színtér átalakulásáról is a közelgő parlamenti választások fényében.

 

A műsort Marek Makara vezeti majd.

 

Markíza: Na telo (kezdés 13:00) – Zuzana Čaputová államfő és Michal Kovačič műsorvezető beszélget majd, élő bejelentkezések formájában pedig Anton Hrnko (SNS), Ľubomír Galko (SaS) és Boris Kollár (Sme rodina) reagálhatnak majd az államfő kijelentéseire. Ezen kívül a műsorvezető ismerteti majd az abortosztörvény szigorítása kapcsán készített felmérés eredményeit, amelyről a képviselők szeptemberben döntenek majd.

 

TA3: V politike (kezdés 11:00) – Norbert Dolinský moderátor Peter Pellegrini (Smer) kormányfőt és Richard Sulíkot (SaS) köszönti majd a stúdióban, akiket Jozef Lenč politológus egészít majd ki. A vitatémák között a Pellegrini visszahívását célzó rendkívüli parlamenti ülés, az SaS rendkívüli közgyűlése, valamint az extrémista és egyéb politikai erők erősödése szerepel majd.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!