Nyitókép: SITA/Ľudovít Vaniher

 

Nem járnak a vonatok a Pozsony-Főállomás és a Pozsony-Újváros közötti szakaszon, mert kisiklott a RegioJet egyik szerelvénye.

 

A RegioJet S70 járatai a baleset miatt csak a Pozsony-Újváros állomásig közlekedtek.

 

 hirdetes_810x300  

Az Os 4323, Os 4325, Os 4327 és REX 1771 járatok kitérővel, Pozsony–Előváros (Bratislava-Predmestie) állomáson keresztül közlekedtek a pozsonyi főállomásig, emiatt jelentős késésekre lehet számítani.

 

Pozsony–Újváros állomásról az utasok a 4-es villamossal közlekedhetnek tovább a Nagyszombati vám (Trnavské mýto), a Kő tér (Kamenné námestie) és SzNF híd (Most SNP) irányába. A RegioJet felhívta a figyelmet arra, hogy a Pozsony megyei integrált közlekedésnek köszönhetően a villamosokon is érvényesek a vonatra vásárolt jegyek.

 

Az Os 4328 vonat kivételesen csak Úszorig (Kvetoslavov) közlekedik, az utasoknak az Os 4332 járatra kell átszállniuk. A RegioJet tájékoztatása szerint a 4331-es vonatot törölték. A törölt járatot a REX 1771 vonat fogja helyettesíteni, amely ugyanazokon az állomásokon fog megállni, ahol az eredeti szerelvény.

 

A társaság jelentős késésekre figyelmezteti az utasokat.

 

* A RegioJet 16.20-kor arról tájékoztatott, hogy a vonataik ismét közlekednek a főállomásra, de az S70-es járatokon egészen estig 60 perces késéssel kell számolni.*

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!