Nyitókép: reprofoto (Facebook)

 

„Azok, amik elégedetlenek, elmennek, és pártot alapítanak. Azok, akik más érdekeket szolgálnak, pártot alapítanak. Nagyon nyíltan meg kell mondanom, hogy mindig azzal vádoltak bennünket, hogy mögöttünk, a Most-Híd mögött Világi Oszkár áll. Soha nem állt, nem is fog állni. De kérdezzék csak meg, ki áll az épp alakuló Összefogás párt mögött, és meg fognak lepődni”

 

– nyilatkozta Bugár Béla a Most-Híd mai kongresszusa utáni sajtótájékoztatón.

 

A .týždeň újságírójának, Eugen Kordának a közbevetett kérdésére, hogy ki, Bugár úgy válaszolt, hogy épp most mondta ki a nevét.

 hirdetes_400x285  

 

Az Összefogásnak nevezett nagy átverés

 

A Most-Híd elnöke újságírói kérdésre válaszolt az MKP-val való esetleges választási együttműködéséről is. Mint elmondta, amíg nem zárták le a választási listájukat, amire két héttel a határidő előtt kerül sor, addig még van idő tárgyalni arról, hogy ki hajlandó feljönni a vegyespárt listájára.

 

„Ha az MKP úgy dönt, hogy ezt megpróbálja, annak örülni fogunk”

 

– nyomatékosította Bugár, aki kiemelte, hogy eredeti javaslatuk is az volt, hogy listájuk felét, 75 helyet felajánlanak az MKP számára.

 

 

Az MKP a napokban arról döntött, hogy csak 75 képviselői helyet állít, a fennmaradó 75 helyre párton kívüli civilekkel számolnak.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.